Ontstaan van Uniek met Marian
Ik heb van jongs af aan altijd interesse gehad voor kleding, mode en trends. Dat komt mede door mijn moeder, die het mij met de paplepel heeft ingegeven. “Mijn moeder is zolang ik me kan herinneren en tot op de dag van vandaag met veel plezier coupeuse van beroep. Ik heb dat als kind altijd al fascinerend gevonden. Zelf ben ik in de jaren ’90 aan de modevakschool gaan studeren. Als hobby heb ik altijd kleding voor mezelf en voor mijn 4 kinderen gemaakt.” Uiteindelijk ben ik na de modevakschool toch een andere richting op gegaan en werd uiteindelijk personeelsfunctionaris. Na een aantal jaren voelde ik dat ik mijn “creatief ei” niet kwijt kon en dat ik iets anders wilde. In 2012 heb ik de knoop letterlijk en figuurlijk door gehakt en begon ik voor mezelf; ‘Atelier Uniek’ in Cuijk. “Heerlijk, eindelijk kon ik hier mijn creativiteit in uiten en fijn met mijn handen bezig zijn. In korte tijd heb ik een ruime klantenkring opgebouwd in de brede omgeving van Cuijk, Boxmeer en Gennep voor wat betreft reparatie en verstelwerk. Echter er kwam steeds meer vraag naar naailessen. Dit is “echt” waar mijn hart ligt. Daarom heb ik in mei 2015 besloten om met de reparatie- en verstelwerkzaamheden te stoppen en de naailessen te gaan voortzetten en uitbreiden. Dit heeft tot nu toe geresulteerd in een groot aanbod naailessen, reparatie- en verstelwerkworkshop, lockworkshop, patroontekenlessen en diverse andere workshops. Daarom heb ik besloten om per 1 januari 2016 de naam en het logo van Atelier Uniek te veranderen in Uniek met Marian! “Heerlijk” om met zoveel leuke cursisten creatief bezig te zijn en om samen met Uniek met Marian een “uniek” kledingstuk of ander werkstuk te maken, samen met mij “Marian”.
Om een “Uniek” kledingstuk te kunnen maken/vermaken of repareren zijn er natuurlijk ook fournituren/naaibenodigdheden voor nodig zoals naaimachinenaalden, garen, ritsen, knopen, vlieseline etc.  Je kunt de bestelling doorgeven via de mail:
marian@uniekmetmarian.nl of bel/app 0657578739. Je kunt ook de fournituren afhalen in ons afhaalkastje aan de muur bij ons atelier, 24 uur per dag/7 dagen in de week.
Creatieve groet,
Marian.
Uniek met Marian