Ik geef naailessen aan zowel beginners als gevorderden.
Deze lessen worden gegeven overdag en ’s avonds. Wat betreft de tijden kan dit in overleg worden vastgesteld. Onder begeleiding volg je in kleine groepjes van maximaal 4 personen een cursus van 8 lessen a 2 uur. Doordat ik werk met kleine groepjes krijg je optimale aandacht en zijn er geen lange wachttijden als je wat te vragen hebt. De kosten voor 8 lessen a 2 uur zijn 160,– euro. De les gaat door bij minimaal 2 personen en mocht dit niet het geval zijn dan kan de les op een ander tijdstip worden ingehaald.

In deze lessen leer je van A tot Z het naaien. We beginnen met patroontekenen vanuit een modetijdschrift bv. Knip, Knip Kids, Burda, Ottobre, La Maison Victor, Fibre Mood, etc, en uiteindelijk het resultaat een “Uniek” kledingstuk voor jezelf, je partner, je kind of iemand anders of een mooi ander werkstuk bv. woondecoratie.

Het is handig als je zelf je naaimachine meeneemt, dan kun je nl. meteen alle “foefjes” op je eigen machine leren.

Wil je nog meer weten, neem dan gerust contact met mij op! marian@uniekmetmarian.nl of 06-57578739.

Privé Naailes:

Wil je graag met 1 op 1 begeleiding aan de slag omdat je een specifiek (intensiever) project hebt? Of werk je graag alleen? Dat kan in een privé naailes. We gaan dan samen met jou aan de slag om je eigen project met de naaimachine te maken. Je kunt alle vragen stellen die je hebt en we bieden je alle hulp en begeleiding om jou goed verder te helpen: van stofadvies en patroontekenen tot handige technieken om je project tot een goed resultaat af te werken op de naaimachine.

De kosten van een privé naailes van 2 uur zijn 50,– euro.

De les is op afspraak in te plannen en evt. ook met de mogelijkheid om in een blok van 4 uur te werken zodat je grotere vooruitgang kunt boeken.