Nieuwsbrief 2023 juli – augustus

Aan de tuintafel in een heerlijk avondzonnetje zit ik al mijmerend deze nieuwsbrief te schrijven.

Het afgelopen halfjaar laat ik de revue passeren en oh mijn god….wat is er veel gebeurd. Wat een heel drukke start van het jaar had moeten worden, veranderde plotseling in een week on hold voor zowel de naailessen als de webshop. Die week hebben we even nodig gehad om de diagnose Parkinson die Harry heeft gekregen in de eerste week van januari te laten landen. Daarna hebben we onszelf bij de schouders gepakt en zijn we weer volop aan de slag gegaan met de webshop en ook de lessen zijn weer na een week gestart. Voor mij persoonlijk geeft dit heel veel afleiding en heb ik het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Het begrip en praten over Parkinson met cursisten heeft mij erg goed gedaan. Dank je wel nog daarvoor!

Gelukkig hebben we inmiddels ook alweer een geweldige vakantie in Kroatië gehad en hebben we samen hele mooie herinneringen gemaakt. Maar als je dan 10 dagen op vakantie bent en het begint op dag 8 alweer te kriebelen om les te gaan geven en om weer aan de slag te kunnen gaan met de bestellingen van de webshop, dan zegt dat genoeg over het van je hobby je werk kunnen maken. In zo’n vakantieperiode kom je even goed tot rust maar dan beginnen de ideeën en creativiteit alweer te borrelen. Gelukkig kan ik daar nu mee aan de slag!

Waarschijnlijk hebben de meesten van jullie de vakantie nog voor de boeg en zijn jullie met de laatste loodjes bezig. Het afronden van je werkzaamheden, school van de kinderen, sporten etc. En….natuurlijk nog snel ff een zomersetje naaien wat nog mee in het koffer moet op vakantie. Heb je net dat ene klosje garen niet…of misschien niet voldoende……?

Geen probleem, onze 200 meter klosjes van Gutermann kosten normaal € 4,15 maar in de hele zomervakantie van 17 juli tot en met 31 augustus betaal je maar € 7,50 voor 2 klosjes. Dan kun je voor de zekerheid voor je zomerproject er maar beter 1 extra nemen.

Vanaf half september gaan er ook weer nieuwe groepen starten voor zowel de naailessen, patroontekenlessen, naaitechnieken en lockworkshops. Heb jij interesse? Meld je snel aan want vol = vol.

Komt er een nieuwe cursist via jou? Vraag even of ze bij aanmelding je naam vernoemen en jij krijgt een leuke attentie!

Rest mij nu nog om iedereen een hele fijne vakantie te wensen en dat er maar veel creativiteit mag opborrelen!

De volgende nieuwsbrief zal in september weer gaan verschijnen.

Liefs en een creatieve groet,

Marian.

Nieuwsbrief 2023-5/6

Heb jij ook zo’n zin om eindelijk al die vrolijke en luchtige stofjes te gaan verwerken tot een mooi lente- of zomer-item?

En dan natuurlijk ook nog even leuk afwerken met een biaisband gekocht in katoen of in tricot maar nog leuker is het om het zelf te maken van dezelfde stof of juist een afwijkend stofje. Dit kun je doen met de biaisbandvormers die te verkrijgen zijn in de maten

12 mm € 13,50/ 18 mm € 14,– en 25 mm € 15,20.

In de maanden mei en juni kun je 2 maten biaisbandvormers kiezen voor de prijs van € 25,–. En wil jij het jezelf heel handig maken dan kun je er ook nog een Prym persstrijkijzer (stoom) bij bestellen voor de prijs van € 32,50. Ook heel handig om er naden mee open te strijken en…om mee te nemen in je vakantiekoffer.

Kijk eens in onze webshop www.fourniturencuijk.nl

Even een aandachtspunt voor de lessen want er komen steeds meer afmeldingen die te laat zijn of helemaal geen afmelding.

Voor de duidelijkheid:

Mocht je een les niet kunnen dan is dat geen probleem als je dit maar 24 uur van te voren aangeeft. Dan kan ik nl. nog iemand inplannen voor een inhaalles of extra les. Meld je niet 24 uur van te voren af dan vervalt het recht om de les in te halen.

Eind september/begin oktober gaan we weer starten met nieuwe groepen voor de naaitechniekencursus 1 en het vervolg erop naaitechnieken 2. Tevens starten er weer nieuwe groepen voor de patroontekenlessen voor beginners en gevorderden dameskleding. Heb je interesse of vragen? Mail: marian@uniekmetmarian.nl of 06-57578739

Wil jij voor je man/vriend zelf kleding gaan tekenen? Dat kan vanaf begin november 2023.

En het patroontekenen voor kinderkleding zal eveneens begin november 2023 weer starten.

Meer info? Mail: marian@uniekmetmarian.nl of 0657578739.

De naailessen lopen het hele zomerseizoen door en daar kun je ook nog steeds voor opgeven want er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Ook de lockcursussen worden het hele zomerseizoen gegeven. Deze bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur voor de kosten van € 90,–.

Voor nu wens ik jullie een mooie lente met veel naaiplezier met allemaal vrolijke stofjes.

De volgende nieuwsbrief zal in juli weer gaan verschijnen.

Liefs en een creatieve groet,

Marian.

Zaterdag 1 april 2023:

Lente……………….wat heb ik daar zin in!!!!

Vandaag 1 april is het een hele regenachtige dag, maar als ik de weervoorspellers mag geloven krijgen we vanaf morgen, de komende week droog weer met zon!!! Eindelijk heerlijk naar buiten, wandelen en fietsen maar bovenal ook fijn dat het ’s avonds langer licht is en dat we achter de naaimachine kunnen gaan zitten om weer met dunne en lichte stoffen te kunnen gaan werken. Vrolijke kleuren komen inmiddels in ons atelier als een palet voorbij.

Ook dit voorjaar zien we alle kleuren zowel de felle als pasteltinten en de zandtinten ontbreken ook zeker niet.

Dit voorjaar starten we ook met de cursus naaitechnieken. Je leert dan alle moeilijkere technieken zoals bv. Een polosluiting, blinde sluiting, rits met ondertree, tailleband, div. zakken etc. Je maakt een proeflapje met de naaitechniek en samen met de beschrijving heb je aan het einde van de 8 lessen een mooi naslagwerk waar je de rest van je leven plezier van hebt. Deze cursus bestaat uit 8 lessen van 2 uur en de kosten zijn € 160,–. Deze cursus begint a.s. Donderdag 6 april van 09.00 – 11.00 uur. Bij voldoende deelname gaan we ook op de maandagmiddag starten van 14.00 tot 16.00 uur. Heb je interesse of vragen? Mail marian@uniekmetmarian.nl.

Vanaf april gaan we op verzoek van cursisten ook starten met een couponnenmand. In het atelier komt een mand te staan waar iedereen lappen stof in kan leggen die hij of zij over heeft en niets meer mee doet. Een ander kan de coupon dan gratis meenemen. Het komt nl. heel vaak voor dat bv een volwassene een shirt heeft gemaakt en daar bijvoorbeeld nog een halve meter van over heeft. Hier kan nog gemakkelijk een kinderbroekje uit gemaakt worden. En misschien heb jij dat ook weleens dat je stof koopt en later niet meer weet wat je er van wilt maken. Dan kan een ander er in ieder geval ook nog plezier van hebben. Zie je de mand niet staan? Vraag er gerust naar, dan hebben we die even verplaatst i.v.m. ruimte-gebrek.

In oktober beginnen we met de cursus patroontekenen van herenkleding en kinderkleding. Heb je interesse in deze cursussen of vragen? Mail dan marian@uniekmetmarian.nl. Ook starten we in oktober weer met een nieuwe groep patroontekenen voor beginners en voor gevorderden.

Nieuwsbrief-aanbieding:

De Schmetz Universal naald heeft een licht afgeronde punt. Het is geschikt voor de stofsoorten, Katoen, linnen, flanel, synthetische stoffen en jersey. Dikte 70 wordt gebruikt voor dunne stoffen met dun garen. Dikte 80 en 90 voor normale tot middel dikke stoffen in combinatie met normaal alles naaigaren.
Systeem: 130/705 H
Dikte: 70 t/m 90″

Nu 10 stuks naalden (4x 70/4×80 en 2×90) voor: Normale prijs

€ 4,50 en nu voor € 3,–.

Wij wensen iedereen alvast hele fijne paasdagen, geniet van elkaar en van de zon!

Liefs en een creatieve groet,

Marian.

Nieuwsbrief 2023-3

Nieuwsbrief 2023-3

Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten lekker fris, hebben we een beetje vorst maar overdag wel een heerlijk zonnetje erbij. Heerlijk….we gaan richting het voorjaar en dat betekent ook weer het wisselen van de kleding straks. Maar ook weer het maken van nieuwe kleding en vergeet vooral niet het repareren (nieuwe rits inzetten van de voorjaarsjas of een gaatje dichten met reparatiedoek bv.) van kleding. Voor de naaibenodigdheden bij het repareren ben je bij ons aan het juiste adres. In onze webshop www.fourniturencuijk.nl zijn heel veel artikelen te vinden maar lang niet alles. En mocht je ons atelier willen bezoeken? Dat is uiteraard mogelijk maar geef even van te voren een belletje of appje zodat we een dag en tijdstip kunnen afspreken. Ik geef nl. naailessen, patroontekenlessen en workshops en dan kan ik tussendoor niet gestoord worden voor de verkoop van fournituren omdat de cursisten mij betalen voor de lessen. Maar als jij wilt komen snuffelen en/of iets kopen, dan wil ik je ook graag de volledige aandacht geven waar je recht op hebt. En natuurlijk advies geven over het product of het meedenken in oplossingen.

Binnenkort gaan wij op de maandag en/of donderdag starten met de cursus naaitechnieken. Dit is een cursus van 8 lessen waarin we een aantal naaitechnieken o.a. Zakken (paspel), ritsen, kragen (reverskraag), splitten (poloshirt), tailleband etc gaan behandelen. We gaan dat naaien en tevens een naslagwerk maken met beschrijving en proeflapje zodat je altijd terug kunt kijken hoe de werkwijze precies is. Ook behandelen we hierin een aantal handsteken zoals de festonsteek, blindzoomsteek etc.

Op de planning staat ook nog een cursus stoffenkennis. Bij voldoende deelname gaan we ook hiermee starten. Hierin leer je stoffen herkennen en waar je de stof het beste wel of niet voor kunt gebruiken. Wat betreft het draagcomfort en de was- en strijkvoorschriften van de stof. Welke naaimachinenaalden er voor gebruikt worden en uit welke bestanddelen de stof bestaat. Ook hier maak je een naslagwerk van.

Aanbieding van de maand:

Prym Spoelenhouders (21 stuks)

Normale prijs € 7,90

In de maand maart € 6,50

Met deze spoelenhouders van Prym kun je gemakkelijk het spoeltje van de naaimachine op het bijpassende naaigaren plaatsen. Zo hoef je niet langer meer te zoeken naar de juiste kleur spoel voor bij de draad. De spoelhouders van Prym zijn zo flexibel dat ze op bijna alle naaimachinespoeltjes passen. Er zitten 21 stuks spoelenhouders in een verpakking. Kijk in onze webshop www.fourniturencuijk.nl

Wist je ook al dat als jij ons volgt op facebook en/of instagram je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes maar ook van alle andere aanbiedingen? En regelmatig hebben we ook deel en winacties.

Like onze pagina uniekmetmarian en/of fourniturencuijk.nl en je blijft op de hoogte.

Ik wens iedereen alvast heel veel naaiplezier met alle mooie fleurige voorjaarsstofjes!

Liefs en een creatieve groet,

Marian.

3 februari 2023:

Nieuwsbrief 2023-2

De eerste maand van het jaar is alweer voorbij! We zijn volop aan het naaien om de lange donkere avonden en regenachtige en soms koude dagen weer met onze hobby te vullen. De lessen zijn weer volop aan de gang met regelmatig wat lege plekjes omdat de griepgolf Nederland heeft bereikt. Gelukkig hebben we de flexibiliteit dat als je 24 uur van tevoren afmeld, je dan de les kunt inhalen op een ander moment.

Bij de naailessen zijn ook al diverse cursisten bezig voor de carnaval. Heb jij nog hulp nodig bij het maken van je outfit voor de carnaval dan hoor ik het graag!

De patroontekenlessen voor de beginners en gevorderden zijn inmiddels ook gestart en bij voldoende deelname zal de cursus patroontekenlessen kinderkleding binnenkort ook gaan starten.

Wil je daar meer informatie over? Mail marian@uniekmetmarian.nl

De lockmachine wil je er meer uithalen dan alleen het afwerken van naden? Dan is deze workshop van 2 x 3 uur aan te bevelen. Je leert wat er nog allemaal meer mogelijk is met de lockmachine zoals bv. Rimpelen, rolzoompjes maken etc.

Ook gaan wij binnenkort starten met de cursus naaitechnieken. Dit is een cursus van 8 lessen waarin we een aantal naaitechnieken o.a. Zakken (paspel), ritsen, kragen (reverskraag), splitten (poloshirt), tailleband etc gaan behandelen. We gaan dat naaien en tevens een naslagwerk maken met beschrijving en proeflapje zodat je altijd terug kunt kijken hoe de werkwijze precies is. Ook behandelen we hierin een aantal handsteken.

Op de planning staat ook nog een cursus stoffenkennis. Deze cursus zal in mei gaan starten. Hierin leer je stoffen herkennen en waar je de stof het beste wel of niet voor kunt gebruiken. Wat betreft het draagcomfort en de was- en strijkvoorschriften van de stof. Welke naaimachinenaalden er voor gebruikt worden en uit welke bestanddelen de stof bestaat. Ook hier maak je een naslagwerk van.

In de maand februari hebben we een aanbieding van het bulky lockgaren. Normale prijs € 7,25 en in de maand februari 2 bulky lockgaren voor de prijs van € 7,25. www.fourniturencuijk.nl

OP = OP

En nog diverse andere kleuren.

Het zijn nog een paar weekjes maar toch wil ik iedereen alvast een fijne carnaval of vakantie toewensen en heel veel naaiplezier!

Liefs en een creatieve groet,

Marian.

1 januari 2023:

Nieuwsbrief 2023-1

Allereerst willen wij iedereen een goed, gelukkig, creatief maar vooral gezond 2023 wensen!!!

Brrr, wat was het even koud zeg. Maar ook wel weer genieten van winterse taferelen met ijs en zelfs een beetje sneeuw.
Gelukkig is het binnen warm en gezellig met alle lichtjes in deze tijd van het jaar. Ook al staat waarschijnlijk de verwarming iets lager dan je gewend bent. Het is ook de tijd om achter de naaimachine te zitten en heerlijk met naaien bezig te zijn.

Wat de naailessen betreft er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Heb je interesse of wil je meer informatie dan kun je mij bellen/appen op 0657578739 of mail marian@uniekmetmarian.nl

Ook zijn er voor de patroontekenlessen beginners en gevorderden nog enkele plaatsen vrij.

Madeira Wash Away rijggaren:

Madeira Wash-away, wateroplosbaar rijggaren Met Wash-away is het niet meer nodig om je rijggaren los te tornen, omdat het garen oplost zodra het in aanraking komt met water of waterdamp. Ideaal voor stiksels die alleen voorafgaand aan het naaiwerk nodig zijn. Een praktisch tijdbesparend hulpmiddel bij het inzetten van mouwen en ritsen, bij het opzetten van zakken, het naaien van zomen, plisseren, quilten en appliqueren. Let op! Wash away lost op in water maar niet in een chemische oplossing. Wash-away alleen gebruiken bij artikelen die met water behandeld kunnen worden. Prijs is € 5,90 maar voor jullie nieuwsbrieflezers is het deze week tot en met zondag 15 januari voor maar € 3,95 vermeld wel even code “washaway2022”.

Ik wens jullie alvast mooie eerste weken van dit jaar met heel veel naaiplezier!

Liefs en een creatieve groet,

Marian.

20 januari 2023:

Wil jij diverse moeilijkere naaitechnieken leren?

Dat kan in 8 lessen gaan we ritsen inzetten zoals rits met onderslag, blinde rits, diverse soorten zakken waaronder een paspelzak, diverse splitten waaronder een loopsplit maar bv. ook een polosluiting, diverse kragen o.a. reverskraag etc. leren.

En…..je krijgt dan ook nog een mooi naslagwerk waar je steeds weer alle tips en trucs in kunt vinden. Interesse? mail marian@uniekmetmarian.nl

8 december 2022:

Heb jij zin om naailessen te gaan volgen? Er zijn nog enkele plaatsen vrij!!!

Mail marian@uniekmetmarian.nl of bel/app 0657578739

10 november 2022:

Nieuwsbrief 2022-11

Heerlijk dit herfstweer om achter je naaimachine te zitten. Lange avonden zodat we onszelf weer prima met onze hobby kunnen vermaken. Heb jij ook zin om het naaien weer op te pakken of om naailes te gaan volgen? Informeer naar de mogelijkheden marian@uniekmetmarian.nl of bel/app 0657578739.

Deze week zijn er een aantal nieuwe cursisten begonnen met naaien. Helaas heeft 1 cursiste daarvan niet helemaal het juiste advies gekregen in de stoffenwinkel en kwam met een lastig stofje om te beginnen naar de eerste les. Het stofje werd steeds door de naaimachine naar binnen getrokken (dit komt ook vaak bij tricotstoffen voor). Door Stik en Trek te gebruiken is het probleem opgelost en werd naaien weer mogelijk. Je legt een klein stukje Stik en Trek onder het stof waar je begint te naaien. (hoeft ook alleen aan het begin). Als je klaar bent kun je het eraf trekken en mocht er nog een klein beetje blijven zitten dan lost dat op met wassen. Je hebt maar heel weinig nodig en het is 45 cm breed en kost per meter maar € 1,60. (bij ons verkrijgbaar) Daar kun je niet de ellende van gaatjes in het stof voor hebben.

We gaan ook alweer richting het Sinterklaasfeest. Het eerste pietenrokje is van de week alweer bij een cursiste onder de naaimachine vandaan gerold. Toch altijd weer een leuke, feestelijke en voor de kinderen een spannende tijd. Heb jij je lijstje al klaar voor de goedheiligman? Of kun je nog wat tips gebruiken?

Hieronder staan een aantal schoenideetjes. Kom jij een “Piet” tegen geef dan gerust onze webshop www.fourniturencuijk.nl door of info@fourniturencuijk.nl of app of bel 0657578739.

Strijkliniaal €10,85

Simflex knopenverdeler € 24,95

Prym Hoeken en kantvormer € 4,75

Prym Wondernaald € 4,95

Prym Aqua lijmstift € 4,95

Prym Led draaddoorsteker € 6,50

Bestellingen kunnen tot 25 november geplaatst worden voor 5 december dit i.v.m. lange levertijden op het moment bij de leverancier.

Ik wens jullie alvast mooie weken als aanloop naar de feestmaand met heel veel naaiplezier!

Liefs en een creatieve groet,

Marian.

13 oktober 2022:

Naailessen:

Wil jij naailes gaan volgen? Geef je nu dan snel op want de avonden zijn bijna helemaal vol. Overdag hebben we nog wel wat plaatsen open staan. We kunnen je eventueel ook op de wachtlijst plaatsen…….

app of bel 0657578739.

30 augustus 2022:

Naailessen

Momenteel zijn er nog plaatsen voor de:

Maandagavond 1x per 2 weken van 19.00 tot 21.00 uur

Dinsdagochtend 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Dinsdagmiddag elke week van 13.30 – 15.30 uur

Dinsdagmiddag 1x per 2 weken van 13.30 – 15.30 uur

Woensdagochtend elke week van 10.00 – 12.00 uur

Woensdagochtend 1x per 2 weken van 10.00 – 12.00 uur

Woensdagmiddag 1x per 2 weken van 14.00 – 16.00 uur

Woensdagavond 1x per 2 weken van 19.00 – 21.00 uur

Donderdagochtend elke week van 10.00 – 12.00 uur

Donderdagochtend 1x per 2 weken van 10.00 – 12.00 uur

Donderdagmiddag elke week van 13.30 – 15.30 uur

Donderdagmiddag elke 2 weken van 13.30 – 15.30 uur

Donderdagavond elke week van 19.00 – 21.00 uur

Donderdagavond 1x per 2 weken van 19.00 -21.00 uur

Vrijdagavond 1x per 2 weken van 18.30 – 20.30 uur

Nieuwsbrief 2022-6

De meteorologische zomer is begonnen! De zomervakantie is in zicht en dat is ook te zien aan de werkstukken die door de cursisten worden gemaakt. Het ene na het andere zomerjurkje vliegt onder de naaimachine vandaan. Voor de kinderen worden de rokjes, broekjes en t-shirts als productiewerk gemaakt. Maar het zet ons ook weer aan het denken over de invulling voor de zomervakantie van de kinderen. Uniek met Marian heeft een divers programma gemaakt (zie www.uniekmetmarian.nl onder het kopje “nieuws” waar je kunt vinden welke activiteiten en wanneer ze voor kinderen worden gegeven. Heb je interesse? Mail marian@uniekmetmarian.nl

Voor volwassenen zijn er vanaf september nog enkele plekken voor de naailes vrij.

Maandagavond 1x per 2 weken van 19.00 – 21.00 uur

Dinsdagochtend elke week of 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Dinsdagmiddag elke week of 1x per 2 weken van 14.00 – 16.00 uur

Woensdagochtend elke week of 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Woensdagmiddag 1x per 2 weken van 14.00 – 16.00 uur

Donderdagochend elke week of 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Donderdagmiddag elke week of 1x per 2 weken van 14.00 – 16.00 uur

Vrijdagochtend 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Vrijdagavond 1x per 2 weken van 18.30 – 20.30 uur

Zaterdagochtend 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Heb je interesse? Mail marian@uniekmetmarian.nl

In september gaan we ook weer starten met de patroontekenlessen ook hiervoor is inschrijven al mogelijk.

Fourniturencuijk.nl

Nieuw in ons assortiment:

Decovil:

Decovil is een versteviging speciaal voor tassen en petten. Het is een leerachtige voering die aan 1 kant plakbaar is. Stabiel en veerkrachtig. Naast tassen en petten kun je het ook gebruiken voor ceinturen, hoeden, mandjes (o.a. leuk voor de babykamer) en creatieve knutselwerken.

Er is Decovil light die is wat lichter dan de Decovil stevig.

Het is verkrijgbaar in de breedte 45 cm. Het scheurt en rafelt niet. Per meter € 9,95

Gebruiksaanwijzing:

  1. Leg de versteviging met de gecoate kant op de verkeerde kant van de stof.
  2. Bedek vervolgens met een vochtige doek en druk met het strijkijzer voorzichtig gedurende ongeveer 5 seconden, stap voor stap op elk gebied.
  3. Laat de stukken ongeveer 30 minuten plat afkoelen, zodat de lijm goed kan uitharden.

Mis jij nog iets in ons assortiment? Laat het ons weten en we proberen aan je wensen te voldoen.

Actie maand juni:

Alle lockgarens nu € 2,– per klos en 4 klossen voor € 6,50.

De multilock garens € 6,35 per klos en 2 voor 10 euro.

Wil je fournituren bestellen? Wij bezorgen ze binnen 10 km van ons atelier gratis thuis. Bestellen kan via www.fourniturencuijk.nl of info@fourniturencuijk.nl of app of bel 0657578739.

Liefs en een creatieve groet,

Marian.

Nieuwsbrief 2022-5

Heerlijk is het om af en toe een dagje vrij te hebben of om een lang weekend te hebben. Dan hebben we uiteraard ook weer iets meer vrije tijd om achter de naaimachine te gaan zitten en lekker bezig te zijn met onze hobby. Helaas vallen er door de vrije dagen zo nu en dan wel wat lessen uit maar die zijn op een ander moment weer in te halen.

Inmiddels zijn ook de nieuwe garenkasten van Güttermann geplaatst en hebben we 400 kleuren naaigaren klosjes van 200 meter, klossen van 500 meter en klossen van 1000 meter. Ook hebben wij het volledige assortiment elastisch garen “Maraflex” en het volledige assortiment Denim garen (doorstikgaren).

Nieuwsbrief-aanbieding:

3 klosjes van 200 meter Güttermann naaigaren voor 10 euro!!!

Wat de naailessen betreft:

Er is nog plaats op:

Maandagmiddag 1x per 2 weken van 14.00 – 16.00 uur

Maandagavond 1x per 2 weken van 19.00 – 21.00 uur

Woensdagochtend 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Woensdagmiddag 1x per 2 weken van 14.00 – 16.00 uur

Donderdagochtend 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Donderdagmiddag 1x per 2 weken van 14.00 – 16.00 uur

Vrijdagavond 1x per 2 weken van 18.30 – 20.30 uur

Zaterdagochtend 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Moederdagtip:

Weten je partner en/of kids niet waar ze je mee kunnen verrassen?

Laat ze dan met mij contact opnemen en ik kan samen met hen een leuk moederdagkado samenstellen.

Hierbij zou je kunnen denken aan een biaisbandmaker, krijtpotlood, knopenverdeler, strijkliniaal, variotang voor drukknopen, elastiek doorrijger, en een tunnel omkeerset. Maar bv. Ook een set van 6 klosjes meest gebruikte doorstikgaren van Güttermann of een set van 12 klosjes. Maar een les of workshop kado doen is natuurlijk ook altijd welkom bij de moeders. En…..als je dan nog niet kunt beslissen, dan hebben we ook nog altijd een kadobon zodat mama er zelf iets leuks voor kan uitzoeken.

In september starten we weer met nieuwe groepen voor de

Vervolgcursus Patroontekenen.

Patroontekenen kinderkleding.

Lingeriecursus.

Voor meer informatie: marian@uniekmetmarian.nl

Wil je fournituren bestellen? Wij bezorgen ze binnen 10 km van ons atelier gratis thuis. Bestellen kan via www.fourniturencuijk.nl of info@fourniturencuijk.nl of app of bel 0657578739.

Liefs en een creatieve groet,

Marian.

Geen lessen:

Vanaf dinsdag 12 april 2022 tot en met maandag 18 april 2022 worden er geen lessen gegeven, dit in verband met een hele zware operatie die mijn zoon moet ondergaan en uiteraard wil ik dan de handen vrij hebben om bij hem in het ziekenhuis te kunnen zijn. Wat betreft het bestellen van fournituren in deze week, dat is wel mogelijk maar de levertijd kan iets langer duren dan dat je van ons gewend bent.

Nieuwsbrief 2022-4

Op het moment dat ik deze nieuwsbrief zit te maken regent het pijpestelen. Maar gelukkig zijn de vooruitzichten voor volgende week beter en zullen we misschien al 20 graden op de thermometer te zien krijgen. Dus……tijd om een leuk lente-item te gaan maken.

We zien in het voorjaar alle kleuren zowel de felle als pasteltinten en de zandtinten ontbreken ook zeker niet. Wij zijn op al die kleurtjes voorbereid want wij krijgen binnen nu en 2 weken de nieuwe Güttermann garenkasten binnen met 400 verschillende kleuren naaigaren maar ook het denim garen en het elastisch garen “Maraflex”van Güttermann gaan wij verkopen.

Even iets over de “Maraflex” elastisch garen:

Het tovert met speels gemak de rekbare naden in rechte-steek-look zonder overlock- of coverlock-naaimachine. Met een rekbaarheid tot 80% is deze naad bijzonder flexibel.

Het is geschikt voor het naaien van lichte tot middelzware gebreide kleding en elastische weefsels, zoals jerseu of stoffen met elastaan.

Maraflex wordt altijd gecombineerd als naald- en onderdraad gebruikt en met een geringe draadspanning genaaid. Zo heeft de naad de ruimte om later optimaal uit te zetten.

Of het nu gaat om een ronde hals, aanliggende zoomnaden of boorden aan pijpen en mouwen Marafelx maakt kleding flexibel. Het past uitstekend bij hoodies, jogging- en kinderbroeken.

En…..je hoeft bij foutjes geen rekbare steek meer uit te halen waardoor meestal gaatjes ontstaan.

Naailessen:

Er is nog plaats bij de naailessen op:

Maandagmiddag 1x per 2 weken van 14.00 – 16.00 uur

Dinsdagochtend 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Dinsdagavond 1x per 2 weken van 18.30 – 20.30 uur

Dinsdagavond 1x per 2 weken van 19.00 – 21.00 uur

Woensdagochtend 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Woensdagmiddag 1x per 2 weken van 14.00 – 16.00 uur

Donderdagochtend 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Donderdagmiddag 1x per 2 weken van 14.00 – 16.00 uur

Donderdagavond 1x per week van 19.00 – 21.00 uur

Donderdagavond 1x per 2 weken van 19.00 – 21.00 uur

Vrijdagavond 1x per 2 weken van 18.30 – 20.30 uur

Zaterdagochtend 1x per 2 weken van 09.00 – 11.00 uur

Nieuwsbrief-aanbieding:

Schmetz Universeel Nr.70/100 (cs)* Normaal € 3,95 en in de maand april € 3,–. per doosje.In een doosje zitten 4x 70/4×80 en 2×90.

De Schmetz Universal naald heeft een licht afgeronde punt. Het is geschikt voor de stofsoorten, Katoen, linnen, flanel, synthetische stoffen en jersey. Dikte 70 wordt gebruikt voor dunne stoffen met dun garen. Dikte 80 en 90 voor normale tot middel dikke stoffen in combinatie met normaal alles naaigaren. Dikte 100 voor dikke stoffen met dik garen (doorstikgaren of extra sterk garen).
Systeem: 130/705 H
Dikte: 70 t/m 100″

Geen lessen:

Vanaf dinsdag 12 april 2022 tot en met maandag 18 april 2022 worden er geen lessen gegeven, dit in verband met een hele zware operatie die mijn zoon moet ondergaan en uiteraard wil ik dan de handen vrij hebben om bij hem in het ziekenhuis te kunnen zijn. Wat betreft het bestellen van fournituren in deze week, dat is wel mogelijk maar de levertijd kan iets langer duren dan dat je van ons gewend bent.

Wij wensen iedereen alvast hele fijne paasdagen, geniet van elkaar en van de zon!

Liefs en een creatieve groet,

Marian.

Nieuwsbrief 2022-3

De eerste lente-stoffen worden tijdens de naailessen al verwerkt tot een mooie broek, blouse of jurk. Dan krijg je toch ook echt al zin in het voorjaar. Heerlijke luchtige kleding met fleurige of juist zachte kleuren. Dit voorjaar zijn de pasteltinten, zandtinten maar ook de felle kleuren heel trendy. En wijde broeken en ruimvallende jurkjes doen het heel goed.

Prijswijzigingen fournituren: Per 1 maart zijn de prijzen voor naaigaren verhoogd maar………..doordat onze leverancier met de Coats Duet garen gaat stoppen gaan we in april overschakelen naar Gutterman garens. Daarom gaan wij onze Coats Duet naaigaren nu niet verhogen maar juist verlagen van € 2,50 naar

€ 2,– per klosje en de grote klossen van € 6,15 naar € 5,50 per klos.

Nieuwsbrief-aanbieding:

Prym wondernaald normaal voor € 3,95, in de maand maart nu voor € 2,95

Tip van de maand:

Prym wondernaald:

Een draadje los in je trui of stof???

Heel handig en nu de aanbieding van de maand voor maar € 2,95.

Deze Prym extra fijne draadfee is perfect voor losse draden op verschillende stoffen. U kunt zo eenvoudig draden verwijderen! Hoe het werkt? Steek de draadfee in de buurt van de beschadigde draad. Draai vervolgens de naald een paar keer zodat de draad wordt afgenomen en er doorheen kan worden getrokken. Nadat je de draad hebt opgehaald, trek je eenvoudig lichtjes rond de plaats waar de draadfee doorging om het resterende gat dicht te trekken. Een gemakkelijke en slimme oplossing!

Heb jij nog tips voor ons? We horen het graag!

Liefs en een creatieve groet,

Marian.

Nieuwsbrief 2022-2

Ook een lockdown heeft zo z’n voordelen……

Tijdens de lockdown zijn we met de opstart begonnen om een samenwerking met Bol.com aan te gaan. Deze samenwerking is 1 februari een feit geworden dus….nu zijn we ook landelijk werkzaam en dat gaat als een tierelier! Door deze samenwerking is het assortiment nog groter geworden en kunnen we nog sneller leveren.

Neem eens een kijkje op onze webshop www.fourniturencuijk.nl. We zijn de grootste webshop in de regio en bijna in heel Nederland. Uiteraard is de levering nog steeds gratis binnen 10 km van ons atelier. Bij verzending is levering gratis boven de € 50,–.

De service en klantvriendelijkheid blijven hetzelfde zoals je altijd van ons gewend bent.

We vinden het fijn als je ook je familie en vrienden op onze webshop attendeert.

Uniek met Marian.

Met Uniek met Marian zijn we inmiddels ook alweer begonnen met onze avondlessen. Gelukkig mag het weer!

Tienernaailessen:

Dinsdagmiddag 1x per week zijn er nog 3 plaatsen vrij en op donderdagmiddag zijn er nog 2 plaatsen vrij.

De kosten bedragen € 120,– euro voor 8 lessen. Interesse?

Mail: marian@uniekmetmarian.nl of bel/app 06-57578739.

Naailes voor volwassenen:

Op dinsdagavond van 19.00 – 21.00 is er nog een plaatsje vrij 1x per 2 weken.

Op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur is er nog een plaatsje vrij 1x per 2 weken. En op de woensdagavond van 19.00 – 21.00 is er nog een plaatsje vrij, ook 1x per 2 weken.

Op donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur is er elke week of 1x per 2 weken nog plaats vrij.

Vrijdagochtend 1x per 2 weken is er nog een plaats vrij.

En als laatste is er op de zaterdagochtend van 09.00 tot 11.00 uur nog een plaats vrij voor de naailes.

Patroontekenlessen:

Op woensdagavond 1x per 2 weken zijn er nog 3 plaatsen vrij voor patroontekenles.

De kosten voor 8 lessen bedragen € 160,–. Heb je interesse?

Mail: marian@uniekmetmarian.nl of bel/app 06-57578739.

Nieuwsbrief-aanbieding:

Magnetisch Speldenkussen van € 6,10 nu voor € 4,95

1 januari 2022:

Allereerst willen wij iedereen een goed, gelukkig, creatief maar vooral gezond 2022 wensen!!!

2021 zijn we begonnen in een lockdown en we eindigen ook in een lockdown.

2022 gaan we van start met een nieuwsbrief. Heb jij interesse om een nieuwsbrief te ontvangen met alle nieuwtjes, tips en weetjes en aanbiedingen van Uniek met Marian/Fourniturencuijk.nl? Geef dan je mailadres door aan marian@uniekmetmarian.nl of info@fourniturencuijk.nl. en we houden je op de hoogte!

Woensdag 22 december 2021:

Kriebelt het bij jou ook zo om met naailes te gaan beginnen?

Geef je nu alvast op voor de naailessen en zodra deze lockdown voorbij is kun je meteen aan de slag.

8 lessen voor € 160,–.

De lessen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag elke ochtend, middag en avond. En op zaterdag van 09.00 – 11.00 uur en van 11.15 tot 13.15 uur.

Voor meer info: marian@uniekmetmarian.nl of bel/app 0657578739.

Maandag 20 december 2021:

Vanaf 1 januari is het mogelijk bij ons te pinnen.

Ook als wij fournituren bij je thuis bezorgen is pinnen mogelijk.

Zondag 19 december 2021.

LOCKDOWN

Wel verwacht maar toch…..

Het kabinet heeft besloten dat we vanaf heden tot en met 14 januari 2022 geen naailessen mogen geven. Heel verdrietig maar begrijpelijk!

Gelukkig kunnen we thuis onze hobby blijven uitoefenen en voor de cursisten die vragen hebben, zoals gewoonlijk kan ik je toch op afstand verder helpen.

Heb je garen, een rits, vlieseline of andere naaibenodigdheden nodig? Laat t me weten en we zorgen dat jij zo snel mogelijk weer met je naaiproject verder kunt.

Wees lief voor elkaar en pas goed op jezelf en een ander.

Hopelijk tot gauw! Liefs Marian.

Dinsdag 2 november 2021:

Workshops!!!

Heb jij zin om een hele dag van 09.00 – 16.00 uur aan je werkstuk te werken/naaien voor kerst of gewoon als ontspanning met een heerlijke lunch erbij?

Dat kan op onderstaande data’s. De kosten bedragen € 75,– per persoon inclusief lunch en uiteraard de drankjes.

Je kunt je opgeven voor de volgende data’s via de mail marian@uniekmetmarian.nl of bel/app 06-57578739.

Dinsdag 7 december 2021

Donderdag 9 december 2021

Donderdag 16 december 2021

Maandag 20 december 2021

Dinsdag 21 december 2021

Donderdag 23 december 2021

Dinsdag 28 december 2021

Woensdag 29 december 2021

Donderdag 26 augustus 2021.

Nog 9 dagen en dan gaan we de lucht in. Er is achter de schermen hard gewerkt aan onze fournituren webshop. Op zaterdag 4 september is het eindelijk zover……

Van verschillende soorten meetgerei, elastiek, naaigarens waaronder ook de nieuwe elastische naaigarens, scharen (zelfs reuma scharen), band en koort. De grootste fournituren webshop komt bijna online. Houd ook onze facebookpagina fourniturencuijk.nl in de gaten!

Woensdag 23 juni 2021:

Vanaf augustus/september starten wij weer met nieuwe cursussen en workshops. Heb je interesse? Geef je op want vol = vol.

Naailessen

Tienernaailessen

Privé naailes

Badkleding naaien

Lingeriecursus zonder patroontekenen

Lingeriecursus met patroontekenen

Patroontekenen kleding voor Dames

Patroontekenen kleding voor Heren

Patroontekenen Kinderkleding

Workshop Lockmachine

Workshop Stoffenkennis

Workshop Reparatie van kleding

Woensdag 23 juni 2021:

Wil jij onze nieuwsbrief ontvangen zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes maar ook aanbiedingen? Geef dan je mailadres door en je ontvangt onze nieuwsbrief.

Woensdag 23 juni 2021:

Heb jij interesse om naailes te gaan volgen? Dat kan vanaf augustus/september 2021 zijn er weer een aantal plaatsen vrij. Voor meer informatie bel 0657578739 of mail marian@uniekmetmarian.nl

Ook voor de tienernaailessen zijn er nog plaatsen beschikbaar.

1 juni 2021:

Vanaf 1 juni 2021 gaan wij met onze knopen-spaarkaart van start!

Bij besteding van iedere 5 euro aan founituren ontvang je een knoop! Bij inlevering van een volle knopen-spaarkaart ontvang je 5 euro korting op je volgende aankoop aan fournituren. (m.u.v. naailessen, workshops en andere acties!

Vrijdag 14 mei 2021:

Momenteel is er nog plaats voor de naailessen op:

Maandagmiddag 1x per 2 weken van 14.00 – 16.00 uur

Dinsdagavond 1x per 2 weken van 18.30 – 20.30 uur

Woensdagmiddag 1x per 2 weken van 14.00 – 16.00 uur

Donderdagavond 1x per 2 weken van 19.00 – 21.00 uur

Heb je interesse of vragen? mail marian@uniekmetmarian.nl of bel of app 0657578739

***********************************************************************

Helaas hebben we weer een verlenging van de lockdown. Nu maar hopen dat we vanaf 9 februari 2021 weer naailessen kunnen geven.

Voor meer informatie 06-57578739 of marian@uniekmetmarian.nl

***********************************************************************

Workshop Carnavalsoutfit maken!

Het is weer bijna carnaval: tijd om een leuke nieuwe outfit te maken voor jezelf, je kind of je partner.

De dag begint met koffie/thee en wat lekkers.Daarna gaan we aan de slag

(Breng wel je naaimachine mee, heb je er geen, laat het me dan even weten).

Kosten van deze workshop bedragen 90 euro incl. koffie/thee en een heerlijke lunch. Materiaalkosten zijn niet inbegrepen.

De benodigde stof etc. zal vooraf doorgesproken worden naar aanleiding van het patroon wat je vooraf kiest. De workshop zal doorgaan bij een deelname van mimimaal 3 personen (bij afzegging minimaal 48 uren van te voren worden er geen kosten in rekening gebracht, daarna 50%).

In principe zijn er maximaal 4 personen.

Data’s:

Vrijdag 27 december van 09.00 tot 15.00 uur

Zaterdag 28 december van 09.00 tot 15.00 uur

Maandag 30 december van 09.00 tot 15.00 uur

Vrijdag 3 januari 2020 van 09.00 tot 15.00 uur

Dinsdag 7 januari 2020 van 09.00 tot 15.00 uur

Zondag 19 januari 2020 van 09.00 tot 15.00 uur

Dinsdag 21 januari 2020 van 09.00 tot 15.00 uur

Maandag 27 januari 2020 van 09.00 tot 15.00 uur

Vrijdag 31 januari 2020 van 09.00 tot 15.00 uur

Donderdag 6 februari 2020 van 09.00 tot 15.00 uur

Vrijdag 14 februari 2020 van 09.00 tot 15.00 uur

Donderdag 20 februari 2020 van 09.00 tot 15.00 uur

Heb je interesse, geef je snel op voor een gezellige creatieve dag bij Uniek met Marian. Mail marian@uniekmetmarian.nl of bel 06-57578739.

Heb je vragen, stel ze gerust!

Workshop Kerstoutfit maken 2019!

Het is weer bijna kerst: tijd om een leuke nieuwe outfit te maken voor jezelf, je kind of je partner. Maar een kerstdecoratie mag natuurlijk ook.

De dag begint met koffie/thee en wat lekkers.Daarna gaan we aan de slag

(Breng wel je naaimachine mee, heb je er geen, laat het me dan even weten).

Kosten van deze workshop bedragen 90 euro incl. koffie/thee en een heerlijke lunch. Materiaalkosten zijn niet inbegrepen.

De benodigde stof etc. zal vooraf doorgesproken worden naar aanleiding van het patroon wat je vooraf kiest. De workshop zal doorgaan bij een deelname van mimimaal 3 personen (bij afzegging minimaal 48 uren van te voren worden er geen kosten in rekening gebracht, daarna 50%).

In principe zijn er maximaal 4 personen.

Data’s:

Zaterdag 2 november van 11.15 tot 17.00 uur

Vrijdag 8 november van 09.00 tot 15.00 uur

Dinsdag 12 november van 09.00 tot15.00 uur

Zondag 17 november van 09.00 tot 15.00 uur

Donderdag 21 november van 09.00 tot 15.00 uur

Zaterdag 30 november van 11.15 tot 13.15 uur

Maandag 2 december van 09.00 tot 15.00 uur

Dinsdag 10 december van 09.00 tot 15.00 uur

Heb je interesse, geef je snel op voor een gezellige creatieve dag bij Uniek met Marian. Mail marian@uniekmetmarian.nl of bel 06-57578739.

Heb je vragen, stel ze gerust!

Donderdag 15 augustus 2019

Wij hebben nog enkele plaatsen vrij voor de naailessen vanaf begin september voor overdag, op een avond en op zaterdagochtend. 

Voor meer informatie marian@uniekmetmarian.nl of bel 06-57578739

18 juni 2019:

Heb je interesse om naailessen te gaan volgen vanaf september 2019? Neem dan contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden:

marian@uniekmetmarian.nl

6 maart 2019:

Heeft u onze nieuwe webshop al gezien?????

Kijk nu op www.babyenkinderkledinguniek.com

26 oktober 2018:

Het is bijna zover!

Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

06-09-2018:

Workshop Oktobervest 2018!

Donderdag 4 oktober, Vrijdag 12 oktober, Dinsdag 23 oktober en Vrijdag 26 oktober van 09.00 – 15.00 uur gaan we een vest (naar eigen keuze) maken inclusief Duitse lunch, exclusief materialen. De kosten zijn 75,– euro per persoon. En natuurlijk een afsluitertje met een Duits wijntje, biertje of iets fris.

16-08-2018:

De vakantie zit er weer op!

Wij gaan weer beginnen met de lessen.

Heb je interesse, neem contact met mij op 06-57578739 en ik kan je meer informatie geven.

14 april 2018:

Wij zijn gestart met babykleding voor prematuurkindjes genaamd Unieke Kanjers!

Deze lijn is speciaal ontworpen in overleg met 2 ziekenhuizen gespecialiseerd op het gebied van prematuurkindjes, en met dank aan Sanne Thijssen en Jacquelien van den Dungen-Toet voor enkele voorbeelden. Bij deze babykleding is er rekening gehouden met evt. slangetjes voor de apparatuur. Verkrijgbaar in diverse maten en betaalbaar!

Voor meer informatie kijk in onze webwinkel!

Hieronder een paar voorbeelden.

14 april 2018:

Geweldig!!! Dit shirt is in enkele uurtjes gemaakt door cursiste Annette Molenaar – de Ruiter.Toppie!!

23 februari 2018:

Wauw!!! Deze kerel is super stoer  in het eerste zelfgemaakte shirt door moeder Jacqueline. Toppie gedaan Jacqueline!!!

20 februari 2018:

Deze mooie broek heeft cursiste Marta van den Bosch gemaakt voor zoonlief. Toppie Marta!!!

18 februari 2018:

Winnaar facebook actie is:

Corina Cano Janssen jij bent de winnaar van het rokje. Veel plezier ermee!!!

24 januari 2018:

Tienernaailessen:

Vrijdagmiddag van 14.30 uur – 16.30 uur vanaf 10 jaar.

Kosten 15,– euro per les.

Schrijf je snel in, want vol = vol!

12 januari 2018:

Jaaaa de sweater gemaakt door cursiste Kim Van de Hulsbeek is door dochterlief Liz goedgekeurd!! Heerlijk wat ’n trots en blij snoetje. Top Kim!

29 december 2017:

Dit zijn dagen om na te denken over het afgelopen jaar 2017:

Voor Uniek met Marian is dit een jaar geweest waarin we grote stappen hebben gemaakt! We hebben onze collectie Baby- en kinderkleding fiks uitgebreid. De webwinkel is vernieuwd zodat we verkoop via de site nog efficiënter kunnen laten verlopen. De vraag naar workshops waaronder de lockworkshop is enorm gestegen en de kinderfeestjes lopen als een tierelier. Het aantal cursisten is al toegenomen tot 54 personen. En voor de 1e keer het Ladies Event Cuijk georganiseerd in samenwerking met Sylvia Verhulst-Batenburg van Mijn Freubelhoekie. Dit was een geslaagd event, wat we in 2018 weer gaan organiseren. Al met al super tevreden! Maar….de volgende stap zal gauw gezet worden in 2018 want dan komt er weer wat nieuws bij Uniek met Marian!

Alle cursisten, klanten, collega-ondernemers en natuurlijk mijn gezin, bedankt dat jullie deze stappen mogelijk hebben gemaakt en op naar 2018!

Fijne jaarwisseling allemaal!!!

17 december 2017:

5 december 2017:

Vandaag spelen wij voor Sinterklaas en geven al onze kleding in onze webwinkel weg voor de halve prijs!

Aanbieding is alleen geldig op 5 december 2017!

29 november 2017:

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de naailessen vanaf januari 2018 zowel overdag als ’s avonds.

Wees er snel bij want vol = vol!

7 november 2017:

De Kerstworkshops 2017 zijn inmiddels volgeboekt!

Volgend jaar weer nieuwe kansen dus houd onze website goed in de gaten.

19 september 2017:

Workshop Babyspulletjes maken!  Voor meer informatie kijk op deze site onder het “kopje” Workshops

Kerstworkshop 2017!  Voor meer informatie kijk op deze site onder het “kopje” Workshops.

Vrijdag 17 februari 2017:

In Molenhoek loopt een apetrots kereltje rond in het zelfgemaakte shirt door zijn moeder wat hier op les is gemaakt.

Toppie Natascha!

 

ACTIE   2017!!!

Krijg jij of ken jij iemand die een kindje krijgt in 2017, stuur ons een geboortekaartje en wij zorgen voor een leuk presentje voor de pasgeboren baby!

 Wij wensen iedereen een mooi, creatief maar vooral een gezond 2017!

gelukkig-nieuwjaar2

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een mooi en creatief 2017!

candles-1891199_1920

NIEUW!!!!!

Wij hebben nu ook kadobonnen waar je zelf het gewenst bedrag op kunt laten zetten! Niet alleen leuk om te besteden aan Baby- en Kinderkleding maar bv. ook voor een les, workshop of aankoop van fournituren.

u

img-20161129-wa0002

Dinsdag 1 november 2017

Deze stoere knappe meid heeft een rokje aan met split aan de achterzijde wat haar moeder Patricia Coenen heeft gemaakt tijdens de naailes bij Uniek met Marian. Heel knap gedaan! Vooral omdat Patricia nog maar 5 lessen heeft gehad.

img-20161101-wa0000img-20161101-wa0002

Zaterdag 29 oktober 2016

Hoe leuk is dat…….op naailes een super mooi pakje gemaakt door Moeder Natascha Cox voor haar beeldschone tweelingmeiden Tess en Senna C

img-20161027-wa0000img-20161027-wa0001

Zaterdag 8 oktober 2016:

Ons adoptiekind Niek hebben wij bij Wereldtuin Verdeliet te Cuijk ontdaan van zijn zomerkostuum en voorzien van een paddestoelenkostuum.

D

Workshop Kerstoutfit maken!

In november gaan we beginnen om een leuke outfit te maken voor de feestdagen.

Op de volgende data’s geef ik de workshop Kerstoutfit:

Donderdag 3 november 2016     VOL

Vrijdag 4 november 2016

Maandag 7 november 2016

Woensdag 9 november 2016

Zaterdag 12 november 2016

Dinsdag 15 november 2016

Donderdag 17 november 2016   VOL

Vrijdag 18 november 2016

Dinsdag 22 november 2016

Zaterdag 26 november 2016   VOL

Maandag 28 november 2016

Woensdag 30 novembe 2016

Donderdag 8 december 2016

Zaterdag 10 december 2016

Woensdag 14 december 2016

Vrijdag 16 december 2016

De dag begint om 09.00 uur met koffie/thee en wat lekkers. Daarna gaan we aan de slag. (Breng wel je naaimachine mee, heb je er geen, laat het me dan even weten).De dag eindigt om 15.00 uur waarna je met jouw zelfgemaakte outfit naar huis gaat. Kosten van deze workshop bedragen 75 euro, dit is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. Materiaalkosten zijn exclusief. De benodigde stof etc. zal vooraf doorgesproken worden naar aanleiding van het patroon wat je vooraf kiest. De workshop gaat bij minimaal 2 personen door (bij afzegging minimaal 48 uren van te voren, geen kosten, bij het later afzeggen 50%) In principe zijn er maximaal 3 cursisten. Ook leuk om samen met vriendinnen te komen doen. Geef je snel op voor een gezellige creatieve dag bij marian@uniekmetmarian.nl of bel 06-57578739.

Adoptiekind Niek is weer in een nieuwe outfit gestoken door cursisten van Uniek met Marian.

25-03-2016

Eindelijk is mijn eigen kledinglabel officieel geregistreerd dus nu maar aan de slag. Heb er zin in!!!

11-02-2016

Hoera!  Vandaag hebben wij “NIEK” de vogelschrikker geadopteerd. Niek is te vinden in de wereldtuin Verdeliet te Cuijk. Samen met mijn cursisten gaan wij er elk kwartaal voor zorgen dat Niek een nieuwe outfit krijgt van Uniek met Marian.

Wij wensen wereldtuin Verdeliet heel veel plezier met Niek!

20160211_133838

04-01-2016

Allereerst de allerbeste wensen voor iedereen voor 2016! Dat het een mooi, liefdevol, gezond en creatief jaar mag worden.

Vandaag beginnen we weer met alle cursussen en workshops, na een heerlijke kerstvakantie. Ik heb er weer zin in en ik hoop jullie ook!

19-12-2015

Een nieuw jaar met een nieuwe start!

Per 1 januari 2016 neem ik afscheid van de naam Atelier Uniek en zal ik met mijn atelier voortaan verder gaan onder de naam:

Uniek met Marian, Naaicursussen en Workshops.

Tevens heb ik per 1 januari 2016 een nieuw logo en een nieuwe site www.uniekmetmarian.nl

Maar……….ik heb nog meer nieuws: in 2016 ga ik starten met mijn eigen kledinglijn met label Uniek gemaakt door Marian. Over de voortgang hiervan zal ik je op de hoogte houden via deze site.

Ik wil iedereen fijne feestdagen toewensen en een gelukkig, gezond en creatief 2016 gewenst!